Hos Makom er der højt til loftet

Makom er et personligt marketing- og kommunikationshus, som rådgiver, udvikler og servicerer på tværs af hele marketing- og kommunikationspaletten og hjælper dig med din visuelle identitet og branding af din virksomhed. 

Succes er vores fælles fremtid

Makom bygger bro mellem virksomheder og kunder og flytter dermed dine kunder tættere på din virksomhed. 
Vi lægger vægt på langvarige relationer, høj kvalitet, konkurrencedygtige priser, ærlighed og troværdighed. Vi lægger desuden vægt på relationer, som giver os muligheden for at lære din virksomhed at kende. Desto bedre vi kender din virksomhed, desto bedre bliver udbyttet af vores samarbejde. Det er netop også derfor, at vi hos Makom tilbyder dig en komplet marketing- og kommunikationsafdelingabonnementsbasis, således at du får værdifuldt udbytte af vores ydelser.

Tanja Hende
Adm. Direktør

Tanja Hende er grundlægger af virksomheden Makom - Marketing/Kommunikation. 
Tanja er uddannet kommunikationsgrafiker tilbage i 2002, en uddannelse, hvor grafisk design og journalistik/kommunikation kombineres. Dette har skabt det bedste afsæt til forståelsen af kundeoplevelser og relationsbygning i arbejdet med marketing og kommunikation. 

Erfaring

Tanja har arbejdet med grafisk design, webdesign, marketing og kommunikation, journalistik, kundeoplevelser, relationsbygning og CSR siden 2002. 
Virksomhederne som Tanja har været ansat i, som grafiker, marketing- & kommunikationsansvarlig:

Udmærkelser

Tanja har fået flere udmærkelser for sit arbejde med CSR - Corporate Social Responsibility og har været klummeskribent omhandlende CSR, innovationer, forretningsudvikling og relationsbygning for ErhvervsAvisen Sjælland i flere år. 

CSR Award A/S Bevola 2013, Tanja Hende

Den Nationale
CSR Award 2013

overrakt ag HKH Prins Joachim
Hovedtaler: Kofi Annan
-For arbejdet med CSR - Det sociale engagement

Nordeas Erhvervspris 2012

For arbejdet med CSR - det sociale engagement

Klummeskribent
ErhvervsAvisen Sjælland

Omhandlende CSR, innovationer og forretningsudvikling
2013-2016