Vidste du, at der findes omkring 7.000 sprog i verden?

Vi mestrer ikke allesammen, men til gengæld kan vi garantere professionelle oversættelser på tysk. 
Hos Makom kan vi ikke blot oversætte til flydende og korrekt tysk, vi kender også kulturen og mentaliteten, som spiller en afgørende rolle for virksomheder, der gerne vil have vækst på eksporten og dermed på det store tyske marked. 

Google Translate er IKKE din bedste ven - det er vi!

Hos Makom mestrer vi både tekniske og almindelige oversættelser. Vi sætter os ind i dit produkt eller virksomhed, således at skrivestilen/oversættelsen stemmer overens med resten af jeres virksomheds kommunikation. Vi oversætter alt fra hjemmesidetekster til artikler, nyhedsbrev, produktblade til produktanvisninger og kataloger. 

Samarbejde

De fleste oversættere beregner oversættelsenpr. ord. Det gør vi, som udgangspunkt, ikke hos Makom. Hos os får du en fast pris på hele opgaven. Ved kontinuerlig og længerevarende samarbejde aftaler vi dog en pris pr. ord, hvis dette ønskes i din virksomhed. 
For os er ingen tekster for korte til oversættelse. Så har du blot et par linjer, der skal oversættes, anbefaler vi, at du køber et klippekort, hvor vi 'klipper' tiden der er brugtpå oversættelsen (for hver påbegyndt ½ time). 
Flere virksomheder benytter sig af dette til deres virksomhedsside på Facebook og LinkedIn.