At være tilstede på de sociale medier med din forretning/virksomhed, skaffer dig ikke kun flere kunder og leads, det sikrer også en større branding/kendskabsværdi og fortæller forbrugerne, hvem du er og hvad din virksomhed står for. Det vil sige, at det sikrer dig troværdighed, gennemsigtighed og en større autencitet og et langt større engagement i forhold til dine kunder og potentielle kunder. 

Digital tilstedeværelse

Det er på de sociale medier, at kunderne 'forhører' sig om virksomhedens ydelser og produkter. Det er her, de spørger andre forbrugere om råd, deler deres oplevelser med virksomheder, sågar anbefaler eller fraråder de andre forbrugere, de virksomheder, de har handlet med. 

Ved du hvad dine kunder siger om dig?

Det er vigtigt, at du er tilstede, hvor dine kunder er - og det er uden tvivl på de sociale medier. Det er ligeledes vigtigt, at du agerer professionel og som sparringspartner. I denne transparente verden, er virksomhederne gennemskuelige og kunderne holder sig ikke tilbage med diverse anmeldelser. Det er også her igennem din forretning/virksomhed kan opnå den største vækst. 

Den bedste kundeservice

De sociale medier er stedet, hvor du kan give dine kunder og potentielle kunder, den bedste kundeservice. Det handler nemlig ikke om at sælge, det handler i langt højere grad om at være tilstede, så kommer salget helt af sig selv. At være tilstede, handler om at være 'tilstede' - så det er ikke nok med, at oprette en LinkedIn profil / Facebook profil for virksomheden, for derefter at lade den langsomt dø. Du skal være aktiv, informativ og værdiskabende for dine 'følgere' (kunder) og deres netværk (potentielle kunder) for at de gider afsætte tid til dig og din virksomhed. 

Social Media profil
Facebook | LinkedIn | Google Business

Vi hjælper med at oprette en professionel virksomhedsprofil på Facebook, LinkedIn og Google Business. Derudover tilbyder vi oplæring (kursus) i brug af de sociale medier og dens funktioner. Vi tilbyder ligeledes at holde din(e) profil(er) 'i live' med den aktivitet, de(n) kræver. 

Social Media strategi

Vi hjælper med at definere, iværksætte og aflæse den helt rigtige social medie strategi, som sikrer større værdiskabelse, øget kendskabsgrad og højere troværdighed for din virksomhed. 

SoMe abonnement 

Hos Makom har vi virksomheder med et SoMe abonnement. 
(SoMe = Sociale Medier) 
Et SoMe abonnement indeholder profileringer på dine SoMe kanaler, opsamling af statestik på kanalerne samt Google Analytics. Vi skaber og henter selv indhold til profileringen - naturligvis i overensstemmelse med dig og den SoMe strategi vi lægger. 
Ønskes det, tager vi os ligeledes af Facebook annoncering, LinkedIn annoncering, Google Ads annoncering (AdWords) og annoncering via Google Business.