Et stærkt brand er kernen i enhver succesfuld virksomhed

Effektiv branding og marketing skal ramme din målgruppe lige i hjertet. Markedet og kunder ændrer sig hele tiden, så hvis du ikke er tilpasnings- og forandringsparat, overlever din virksomhed ikke. 
Makom læser markedet, forudser forandringer, identificerer trusler og muligheder og rådgiver dig og din forretning. 

Markedsføring og kommunikation af virksomheden bliver alt for ofte glemt, når hverdagen overtager kalenderen. Men skal ordrebogen forblive fuld og bundlinjen vokse, er det afgørende, at markedsføring og kommunikation bliver en mere prioriteret del af din forretning. 
Makom rådgiver, udvikler og servicerer på tværs af hele marketing- og kommunikationspaletten og hjælper med at skabe sikker vækst (+) med de helt rigtige strategier og troværdig kommunikation. 

Marketing abonnement

Få jeres egen marketing- og kommunikationsafdeling - uden at ansætte en ny medarbejder

Makom tilbyder marketing abonnement til virksomheder i vækst og som ikke har egen marketing- og/eller kommunikationsafdeling. 

Makom vil fungere som din eksterne marketing- og kommunikationsafdeling og sikrer dig større synlighed for nuværende og potentielle kunder. Derudover sikrer vi et godt kendskab til din virksomhed (top-of-mind/branding) og sikrer at virksomheden er i stand til at tiltrække arbejdskraft til trods for lav arbejdsløshed i Danmark. 

Kundeoplevelser

Hos Makom har vi fokus på kundeoplevelser, da forretningsvækst bliver skabt af værdier. Kundeoplevelser skaber en ny konkurrenceevne og er kilde til konkurrencedygtig differentiering. 

Abonnement til dig som ikke har egen marketingsmedarbejder 

Langvarige resultater kræver en fokuseret indsats over tid. Mange virksomheder har dog ikke ressourcerne til at ansætte en marketing- og/eller kommunikationsmedarbejder - eller en hel afdeling. Derfor tilbyder Makom et marketing abonnement, som også indeholder kommunikation/PR og branding og som understøtter salgsafdelingen, forretningsplanen og direktionen. (Marketing er også salg!)
Med et marketing abonnement får i professionelle, faste marketing- og kommunikationsressourcer, som kender jeres virksomhed, produkter og ydelser/services og i samarbejde med salg og ledelse kan vækste salget på ydelser/produktkategorier, vækste på kendskabet af virksomheden, vækste på markedsandele, vækste på tiltrækning af talentmassen (nye medarbejdere) og vækste på en evt. værdisættelse.
Vi sikrer, at jeres marketing- og kommunikationsplaner bliver effektueret (som vi også hjælper med at definere) og vi hjælper med at skabe nye forretningsmuligheder, opbygge og vedligeholde jeres omdømme og vi sørger for, at I omtales i relevante medier.

Strategisk branding 

Et marketing abonnement bygges på et strategisk tiltag, som vi i fællesskab jævnligt gennemgår og retter til og dernæst implementerer. 
Vi varetager alt fra grafisk arbejde, webdesign, PR, kommunikation, branding, marketing, annoncering (både print og digitalt) til vedligeholdelse af jeres hjemmeside (opdatering/udvikling) med tekster, nyheder, billeder, nyhedsbreve, SEO (Søgemaskineoptimering) og jeres sociale medie kanaler. Alt dette krydret med vores fokus på kundeoplevelser og vores passion for CSR (Virksomhedernes samfundsansvar). 

Et marketing abonnement kan indeholde:

• PR og pressekontakt
• Udvikling og vedligeholdelse af Sociale Medie kanaler (SoMe)
• Vedligeholdelse og udvikling af hjemmeside
• Fremstilling af tekster/indhold
• Artikler, pressemeddelelser, nyhedsbreve m.m.
• CSR (Corporate Social Responsibility) 
• Statistikker og webleads